Tandartspraktijk A.A. Herbig

De tandarts en het team van Tandartspraktijk A.A. Herbig bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen
Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen
Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patiënt worden
Helaas kan onze praktijk geen nieuwe patiënten aannemen. Op www.allesoverhetgebit.nl kunt u een praktijk in de regio zoeken die wel patiënten aanneemt.

We spreken Nederlands en Fries.

Update in verband met het Coronavirus

Vanaf 22 april zijn wij weer beperkt geopend voor reguliere mondzorg. Wij nemen contact met u op om te overleggen of uw afspraak door kan gaan.
Alleen gezonde mensen worden in de praktijk toegelaten. Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt, dan verzoeken wij u om uw afspraak af te zeggen.
•Heeft u nu corona?
•Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
•Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
•Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts?
•Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

Wij werken altijd volgens strenge hygiëne eisen. Gebruik van handschoenen, mondkapjes, beschermbril en desinfectie van werkterreinen met alcohol behoorde altijd al tot onze dagelijkse manier van werken. Toch zijn er enkele wijzigingen om verspreiding van Corona tegen te gaan.
Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij binnenkomst van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en mobiele telefoon niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Extra aanwijzingen:
•Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen. Bij uitloop kan het zijn dat we u vragen om buiten te wachten om een volle wachtruimte te voorkomen.
•Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
•Wij verzoeken u uw tanden (en/of prothese) thuis te poetsen om het spoelen in de praktijk te minimaliseren. Dit geldt ook voor
het toiletgebruik.
•Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
•Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.
•Vóór de behandeling zullen we u 1 minuut laten spoelen.